Bel me terug

Molenweg 84, Maasbracht

  • |
  • |

ZEER  DEGELIJK  GEBOUWDE  CHARMANTE  VRIJSTAANDE  WONING  MET  AANBOUW,  ROYALE  CARPORT  EN  GLAS  IN  LOOD  DETAILS.  DEZE  WONING  IS  GELEGEN  OP  LOOPAFSTAND  VAN DE  DORPSKERN  VAN  MAASBRACHT.

De woning is o.a. ingedeeld met een ruime woonkamer voorzien van een parketvloer, leefkeuken en bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamer met parketvloer en de geheel betegelde badkamer. De achtertuin is voorzien van een gazon, diverse terrassen waarvan een met overkapping en een diversiteit aan planten, struiken en bomen.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Collegiale verkoop: Ritzen Makelaardij BV: Veldstraat Oost 12A ,6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1956.
Oppervlakte grond: 408m².
Woonoppervlakte: ca. 120m².
Inhoud woonhuis ca. 562m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met ged. dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV-ketel (eigendom, 2012).

GEDATEERD  MAAR  NETJES  ONDERHOUDEN  WONING. 
 

Soutterain: Woning is geheel onderkelderd, 4 kelderruimten (verwarmd), opstelling HR combi CV ketel (2012).

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Ruime woonkamer (ca. 47m²) voorzien van een mooie parketvloer en een kachel. Woonkeuken (ca. 2.97 x 4.08m)  met eenvoudig keukenblok geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuiging en oven. Bijkeuken (ca. 3.12 x 1.99m). Toiletruimte met fonteintje. Terrasoverkapping. Royale carport (ca. 4.81 x 9.88m) voor de stalling van meerdere auto's. Buitenberging (ca. 2.73 x 4.12m).

Eerste verdieping:  Overloop voorzien van een parketvloer. 3 ruime slaapkamers (ca. 3.05 x 3.92m en 2.98 x 3.08m en 4.10 x 3.02m) evenals voorzien van parketvloeren. Geheel betegelde badkamer (ca. 1.99 x 2.15m) voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel met meubel. Muurkast.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels een luik, bergzolder.

Tuin: Ruime tuim voorzien van diverse terrassen waarvan een met overkapping, gazon en een diversiteit aan planten, bomen en struiken. De tuin is volledig omheind waardoor u over volledige privacy beschikt en is gesitueerd op het zuid-westen.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051KV084
Adres: Molenweg 84
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051KV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 269.000  k.k