Bel me terug

Kantstraat 23, St. Joost

  • |
  • |

GEHEEL IN STIJL GEMODERNISEERDE RUIME WONING MET GARAGE GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer en moderne keuken, beide voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming. De eerste verdieping is voorzien van mooie slaapkamers en een sfeervolle badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. De royale op het zuiden gelegen tuin is voorzien van een ruim gedeeltelijk overdekt terras. De langs de woning gelegen oprit biedt u parkeer gelegenheid voor meerdere auto’s.

Deze instapklare woning is gelegen nabij natuurgebied ''T Kranenbroek'' met zijn vele fiets-, en wandelfaciliteiten. Uitvalswegen (A2, A73, N271), winkels, scholen en openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1948. Woning is in 2016 geheel gemoderniseerd.
Oppervlakte grond: 345 m².
Woonoppervlakte: Ca. 91 m².
Inhoud woonhuis: Ca. 330 m³.
Kozijnen: Houten / Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV ketel (2014).
Ligging tuin: Zuid.

Woning is voorzien van twee of meer vaste internetaansluitingen per kamer!

Souterrain: Provisiekelder met de aansluitingen voor wassen en drogen.

Begane grond: Entreehal voorzien authentiek trappenhuis en originele travertin vloer. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7.54 x 5.60m) voorzien van een mooie plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. De woonkamer biedt u via de schuifpui toegang tot het terras en de ruime tuin. Moderne keuken (ca. 3.50 x 2.21m) geplaatst in een dubbele wandopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: oven, vaatwasser, combi magnetron, inductiekookplaat, afzuiging, koelkast en diepvries. De keuken is eveneens voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming. Geheel betegelde toiletruimte. 

Eerste verdieping: Overloop. 3 nette slaapkamers, echter momenteel is er een open verbinding gemaakt tussen 2 kamers waardoor 1 ruimte nu in gebruik is als kleedruimte. De gehele 1e etage is voorzien van een mooie laminaatvloer. Sfeervolle badkamer voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met meubel. 

Tuin: Ruime op het zuiden gelegen privacy beidende tuin. Voorzien van een mooi terras, gedeeltelijk voorzien van een overkapping (ca. 3.84 x 2.13m). Ruime garage (ca. 5.02 x 7.89m) met smeerput.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6111AH023
Adres: Kantstraat 23
Woonplaats: St. Joost
Postcode: 6111AH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT