Bel me terug

Slekkerstraat 23, Echt

  • |
  • |

RUSTIG  GELEGEN,  SFEERVOLLE  GEMODERNISEERDE  VRIJSTAANDE  JAREN  30 WONING  MET  GARAGE  EN  VEEL  AUTHENTIEKE  DETAILS!!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een gezellige woonkamer, ruime open keuken, bijkeuken, badkamer en separaat toilet. De 1e verdieping biedt u 3 ruime slaapkamers en een toiletruimte. Middels luik is de bergzolder op de 2e verdieping te bereiken. De geheel omheinde keurige tuin met terras, gemetseld tuinhuis en gazon completeert het geheel.

Deze woning is gelegen in het gehucht “Slek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1939. Gerenoveerd en gemoderniseerd eind 2016.
Oppervlakte grond: 555 m².
Woonoppervlakte: ca. 125m².
Inhoud woonhuis: ca. 462m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2016, eigendom). 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Gezellige zitkamer (ca. 3.80 x 3.91m) voorzien van een mooie plankenvloer en originele schuifdeuren. Royale open keuken / eetkamer (ca. 7.39 x 3.92m). De sfeervolle keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, mooie geheel in stijl van de woning gemoderniseerde keukenopstelling. De eetkamer is voorzien van een plankenvloer. Door de mooie openslaande dubbele tuindeuren is het buitenterras en tuin bereikbaar. Bijkeuken (ca. 4.04 x 2.51m) hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de opstelling van de CV ketel geplaatst. Ruime gemoderniseerde badkamer (ca. 2.91 x 2.56m) voorzien van een ligbad, wastafel en douche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Separaat toiletruimte met fonteintje. Royale vrijstaande garage (ca. 2.93 x 5.05m) met separate berging (ca. 3.06 x 619m). 

Eerste verdieping: Overloop met muurkast. Middels de overloop heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers (3.82 x 3.83m en 3.47 x 3.83m en 2.70 x 2.94m) alle voorzien van een mooie plankenvloer. Verder is op deze verdieping een multifunctionele zolderruimte gelegen (ca. 2.62 x 4.93m). Toiletruimte met fonteintje. 

Tweede verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar middels een luik, ruime bergzolder. 

Tuin: Ruime tuin voorzien van een terras, ruim gemetseld tuinhuis (ca. 3.92 x 2.58m), gazon en een diversiteit aan planten, struiken en bomen. De tuin is geheel omsloten en biedt u daardoor voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VH023
Adres: Slekkerstraat 23
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT