Bel me terug

Kerkveldsweg West 11, Echt

  • |
  • |

Ruime halfvrijstaande multifunctionele woning met garage gelegen op een royaal perceel, nabij het centrum van Echt.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime Z-vormige woonkamer, leefkeuken, kantoor, slaapkamer, hobbyruimte en badkamer.  De 1e verdieping biedt u 4 ruime slaapkamers en multifunctionele ruimte. De 2e verdieping is ingericht als bergzolder.
De diepe achtertuin is bereikbaar middels de oprit en voorzien van een ruim terras, tuinhuis, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad en ontsluitingswegen, A73 en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.  

Laat u verassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft!!

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1900/1910.
Oppervlakte grond: 774 m².
Woonoppervlakte: Ca. 125 m².
Inpandige bergruimte: Ca. 107 m².
Inhoud woonhuis: Ca. 895 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV ketel. 

Souterrain: Gewelfde kelder. Meterkast langs kelder trap.

Begane grond: Entreehal. Geheel betegelde toiletruimte. Ruime Z-vormige woonkamer (ca. 4.05 x 3.81m + 4.32 x 3.77m) voorzien van veel lichtinval. Ruime leefkeuken (ca. 3.32 x 3.26m) met plavuizenvloer. De aanbouwkeuken is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast en oven. Bijkeuken / hal / achteringang. Kantoorruimte (ca. 2.18 x 4.01m). Ruime slaapkamer / hobbyruimte (ca. 3.13 x 4.85m). Royale slaapkamer (ca. 4.78 x 3.71m). Geheel betegelde badkamer (ca. 3 x 1.20m + 0.92 x 0.91m) voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en zwevend toilet. 

Eerste verdieping: Overloop. Middels de overloop heeft u toegang tot de 4 ruime slaapkamers (ca. 1.60 x 3.39m en 2.55 x 3.49m en 3.79 x 4.42m en 3.44 x 4.20m). Multifunctionele ruimte. 

Tweede verdieping: De etage is middels vaste trap bereikbaar, welke nog geheel naar eigen wens is in te richten (ca. 8.25 x 4.80m). 

Tuin: Mooi aangelegde sfeervolle tuin met royaal terras, tuinhuis, vijver en met een diversiteit aan planten, struiken en bomen is het heerlijk vertoeven. Een ander gedeelte van de tuin is in gebruik als groentetuin / moestuin. Royale vrijstaande garage (ca. 13 x 3m).

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101HP011
Adres: Kerkveldsweg West 11
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT