Informatie

Goed onderhouden,  ruime en luxe halfvrijstaande woning met garage, carport en terrasoverkapping.

De woning beschikt op de begane grond o.a. over een ruime L-woonkamer en moderne keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een ruim terras met overkapping. De tuin biedt u voldoende privacy en is gelegen op het Zuid-West.

Deze woning is op een rustige locatie nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen binnen handbereik. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 
      
Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101MR008
Adres: Sleedoornstraat 8
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101MR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: 1987 .
Oppervlakte grond: 230 m².
Woonoppervlakte: ca. 87m².
Inhoud woonhuis: ca. 391m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom 2018).
Ligging tuin: Zuid-West. 

Begane grond: Mooie entreehal voorzien van een mooie tegelvloer en meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime L-woonkamer voorzien van een mooie tegelvloer. Middels tuindeuren woonkamer is het ruime buitenterras met overkapping bereikbaar. Moderne open keuken, welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, en combi magnetron. Berging (ca. 2.74 x 2.81m). Royale garage (ca. 6.00 x 2.93m).

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 3.00 x 4.00m en 4.01 x 1.97m en 3.70 x 2.09m). Keurige ruime badkamer ( ca. 2.29 x 2.89m) voorzien van een douchecabine, ligbad, zwevend toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap. Hier is tevens de HR combi CV ketel geplaatst. 

Tuin: Onderhoudsvriendelijke tuin, welke is voorzien van een ruim terras met terrasoverkapping. De geheel omheinde tuin biedt u voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!