Informatie

Geheel herbouwde ruime woning, gelegen in het historische centrum en toch ook aan de rand van Stevensweert, met schitterend uitzicht over de gereconstrueerde vestigingswerken en de Maas. 

De ruime woning beschikt o.a. op de begane grond over 3 mooie slaapkamers en keurige badkamer. Op de eerste verdieping bevind zich een royale woonkamer met ruime open keuken voorzien van een kookeiland. De woonkamer geeft u middels openslaande deuren toegang tot het dakterras. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer. De gezellige tuin is voorzien van een terras en biedt u voldoende privacy. 

Uitvalswegen zoals A2 en A73 zijn binnen enkele minuten bereikbaar waardoor steden zoals o.a. Maastricht/ Eindhoven/Venlo/Roermond makkelijk bereikbaar zijn.      

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6107BH001
Adres: Bastion Holland 1
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 284.000  k.k

Bouwjaar: Geheel herbouwd in 1986.
Oppervlakte grond: 135m².
Woonoppervlakte: ca. 155m².
Inhoud woonhuis: ca. 466m³.
Kozijnen: Houten kozijnen.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2005).

Begane grond: De ruime entreehal is voorzien van een authentieke tegelvloer. Toiletruimte met fonteintje. De begane grond telt 3 mooie slaapkamers (ca. 3.38 x 3.15m en 2.92 x 4.29m en 3.89 x 3.07m). Keurige geheel betegelde badkamer (ca. 2.43 x 2.19m) voorzien van een ligbad met douchewand en wastafel met meubel. Berging (ca. 3.23 x 2.29m). 

Eerste verdieping: Royale woonkamer, geheel voorzien van een mooie lichte tegelvloer. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot het dakterras. Vanaf het dakterras heeft u een schitterend uitzicht over de vestingswerken. Ruime moderne open keuken, voorzien van een royaal kookeiland en de navolgende apparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast, diepvries, combi magnetron en vaatwasser, elektrische oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Bijkeuken/berging, tevens opstelling HR combi CV ketel en aansluitingen witgoed. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap bereikbaar, royale 4e slaapkamer/hobbyruimte (ca. 4.00 x 6.46m) met inbouwkasten, ook van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de vestingwerken. 

Tuin: Gezellige tuin, welke is voorzien van een terras en gazon en tuinberging. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!