Informatie

In het buitengebied van Echt ( “Slek”) bieden wij aan voormalige melkveehouderij op een perceel van circa 9500m². Het geheel bestaat uit een bedrijfswoning met inpandige garage, ligboxenstal, open loods en sleufsilo. 
Dit object is uitermate geschikt voor paardenliefhebber of beroep aan huis.  

De woning (bouwjaar 1985) beschikt over o.a. een doorzonwoonkamer en gesloten keuken, garage. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer. De tuin is gelegen rondom de woning met vrij uitzicht over de landerijen.

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102RT010
Adres: Susterderweg 10
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102RT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Woonhuis met bedrijfsruimte
Prijs: (vraagprijs) € 349.000  k.k

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1985, koeienstal 1982, loods 1985.
Oppervlakte grond: ca. 9500m².
Woonoppervlakte: ca. 114m².
Inhoud woonhuis: ca. 500m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR CV ketel, warmwater boiler (huur). 

Begane grond: Ruime entreehal met tegelvloer, toegang tot woonkamer en keuken. Toiletruimte. Meterkast. Ruime doorzon woonkamer. Gesloten keuken welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een elektrische kookplaat, afzuiging en koelkast. Bijkeuken/portaal. Via de  bijkeuken is de inpandige garage (ca. 3.63 x 5.86m) bereikbaar. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 slaapkamers. Bergzolder boven garage. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping: Via luik is de bergzolder te bereiken. 

Tuin: Rondom de woning bevindt zich een royale tuin met bijgebouwen (stal, loods). 

Bedrijfsgebouwen: Royale loods (grotendeels open ca. 10.00 x 25.80m), bouwjaar ca.1985. De loods is gemetseld met baksteen en voorzien van stalen spanten, vloer van beton, houten gordingen, dak van golfplaten. Ruime koeienstal (ca. 20.60 x 37.00m), bouwjaar ca. 1982. De stal is in spouwmuur gemetseld met bakstenen en voorzien van stalen spanten, vloeren van beton, mestkelders met betonroosters, houten gordingen, dak van golfplaten, zijventilatie en houten schuifpoorten. Voeropslag/sleufsilo oppervlakte ca. 310m².

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!