Bel me terug

Swentiboldstraat 22, Susteren

  • |
  • |

GEHEEL  GEMODERNISEERDE  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET  AANBOUW, GARAGE, OVERKAPPING  EN  TUINBERGING  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE OMGEVING NABIJ HET CENTRUM  VAN  SUSTEREN. 

De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer en open keuken met moderne aanbouwkeuken voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping; 3 slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Ruime tuin welke is voorzien van een ruim overdekt terras en een royaal gazon. 

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1962.
Oppervlakte grond: 353 m².
Woonoppervlakte: Ca. 98m².
Inhoud woonhuis: Ca. 302m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom 2012). 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond:  Entreehal. Toilet met fonteintje. Meterkast. Mooie woonkamer (ca. 6.12 x 3.36m) voorzien van een lichte laminaatvloer. Ruime moderne aanbouwkeuken (ca. 5.64 x 2.89m) voorzien van een koelkast, vaatwasser, diepvries, oven, 5 pits gasfornuis en afzuiging. Bijkeuken (ca. 2.91 x 2.00m) hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen, tevens de opstelling van de HR combi CV ketel. Ruime houten overkapping, houten buitenberging. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 mooie slaapkamers (ca. 2.76 x 2.04m en 3.47 x 3.20m en 3.48 x 2.90m) allen voorzien van een laminaatvloer. Ruime moderne badkamer (ca. 7,5m²) voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel. 

Tuin: De ruime achtertuin is geheel omheind en voorzien van een ruim terras met houten overkapping + berging en een gazon. Vrijstaande garage.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114GK022
Adres: Swentiboldstraat 22
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114GK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT