Informatie

Moderne en fraaie urban villa gelegen op loopafstand van alle centrumvoorzieningen. Deze zeer jonge en ruime hoekwoning kenmerkt zich door een goed afwerkingsniveau en een zeer goede staat van onderhoud. Ruime slaapkamers, een mooi dakterras, onderhoudsvriendelijke tuin, inpandige garage, privé parkeerplaats en een rustige ligging in een eigentijdse verkeersluwe straat zorgen voor uitstekend woongenot.

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, luxe keukenopstelling, 3 slaapkamers en ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Sfeervolle onderhoudsvriendelijke tuin.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt en winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6101DR007
Adres: Edith Steinstraat 7
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101DR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT

Bouwjaar: 2004.
Oppervlakte grond: 215m².
Woonoppervlakte: ca. 105m².
Inhoud woonhuis: ca. 470m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2005 eigendom). 

                                                                                                

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer eveneens voorzien van een keurige tegelvloer en trapkast. Middels de woonkamer heeft u middels openslaande deur toegang tot het overdekte terras en de mooie tuin. Mooie keuken geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van de navolgende Siemens apparatuur: inductie kookplaat, design afzuigkap, koelkast, combioven en vaatwasser. Inpandige garage (ca. 21m²) voorzien van een tegelvloer en elektrisch bedienbare sectionaalpoort met loopdeur.

Eerste verdieping: Overloop. Middels de overloop heeft u toegang tot het royale dakterras (ca. 7.16 x 2.82m). De verdieping telt 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van een laminaatvloer. Ruime geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douche, zwevend toilet en wastafel. Bergruimte met de aansluitingen voor wassen en drogen. Hier is tevens de CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Ruime en onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is voorzien van een overdekt royaal terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De keurige in 2018 aangelegde tuin is geheel omheind.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!