Informatie

MODERNE  EN  ZEER  GOED  ONDERHOUDEN  VRIJSTAANDE LEVENSLOOPBESTENDIGE  WONING  MET  AANBOUW  EN  GARAGE!!!

De woning beschikt op de begane grond o.a. over een ruime en lichte woonkamer, moderne keukenopstelling, bijkeuken, royale slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerst verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers, garderobekamer en moderne badkamer. De keurige tuin is voorzien van een overdekt terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind en biedt u voldoende privacy.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt en winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102AC022
Adres: Pastoor Cramerstraat 22
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 350.000  k.k

Bouwjaar: Oorspronkelijk1990, modernisering 2013.
Oppervlakte grond: 370m².
Woonoppervlakte: ca. 144m².
Inhoud woonhuis: ca. 614m³.
Inhoud garage: ca. 97m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en voorzien van gedeeltelijk elektrische rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

De woning is voorzien van een alarminstallatie.                                                                                           

Begane grond: Mooie ruime entreehal met tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 44 m²m) met veel lichtinval, voorzien van een mooie parketvloer, middels schuifpui is het buitenterras bereikbaar. Moderne keuken geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuiging. Bijkeuken welke is voorzien van een keukenkasten. Ruime slaapkamer (ca. 3.34 x 3.77m) voorzien van een mooie PVC vloer. Badkamer welke is voorzien van een ligbad en wastafel met meubel. Ruime garage voorzien van een tegelvloer, keukenblokje, verwarming en muurkasten.

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 2 ruime slaapkamers. Separate garderobekamer. Moderne en nieuwe badkamer voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Tuin: Ruime en onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is voorzien van een overdekt terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De keurige tuin is geheel omheind.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!