Bel me terug

Eiland 46, Stevensweert

  • |
  • |

Leven als god in Frankrijk……………………………………….. Het kan!

In het prachtige pittoreske vestingstadje Stevensweert met haar beschermde dorpsgezicht, op een landelijke locatie, nabij recreatiegebieden gelegen zeer charmante en royale,  gerestaureerde boerderijwoning (oorspronkelijk bouwjaar 1928). Authenticiteit, luxe en comfort komen samen in deze riante boerderijwoning. Deze sfeervolle boerderijwoning is gelegen op een perceel van maar liefs 2475m². De op het westen gesitueerde achtertuin met zijn prachtige ruim terras, boomgaard, gazon en natuurlijke borders is een waar paradijs voor de natuur/dierenliefhebber. Optimaal genieten van rust en privacy.... Dat is wat deze riante tuin met vrij uitzicht aan de achterzijde u te bieden heeft.

Een zeer bijzonder pand met diverse mogelijkheden bijvoorbeeld werken aan huis of B&B, waarvan u alleen bij een bezichtiging een goede indruk krijgt.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1928. Geheel gerestaureerd.
Oppervlakte grond: 2475m².
Woonoppervlakte: ca. 215m².
Inhoud woonhuis: ca. 1454m³.
Overige inpandige ruimte: ca166m².
Externe bergruimte: ca. 84m².
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: CV ketel (2010), vloerverwarming gedeeltelijk.
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas.                                                                                         

Souterrain: Provisiekelder, keurig afgewerkt en voorzien van een natuurstenen vloer.

Begane grond: Ruime representatieve entreehal voorzien van een prachtige authentieke plavuizenvloer. Meterkast. Knusse zitkamer / hobby-/ kantoor ruimte (ca. 3.79 x 3.63m) voorzien van een houtenvloer. Sfeervolle ruime woonkamer (ca. 27m²) welke voorzien is van een plattebuiskachel en mooie luxe natuur stenenvloer voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer stapt u middels tuindeuren op het mooie terras en de ruime vrij gelegen tuin. Slaapkamer (ca. 2.80 x 3.37m), rustig aan de achterzijde van de woning gelegen. De royale woonkeuken (ca. 9.23 x 3.57m) is voorzien van veel lichtinval. De ruime woonkeuken is in landelijke stijl ingericht met een luxe aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is gekozen voor een dubbel authentiek gasfornuis met ovens, afzuiging weggewerkt in een prachtige schouw, koelkast en vaatwasser. Het mooie ruime authentieke massieve terrazzo werkblad en de voldoende laden en kastruimte completeert het geheel. Vanuit de keuken heeft u optimaal tuin contact en stapt u door middel van openslaande tuindeuren zo op het ruime terras. De naast de keuken gelegen hobbyruimte (ca. 3.72 x 4.85m) met aparte achteringang is voorzien van een natuur stenen vloer met vloerverwarming. Ruime bijkeuken met aansluitingen voor witgoed (ca. 4.11 x 5m).  De aan de woning gelegen schuur met bovenetage is bereikbaar via een aparte ingang en via de bijkeuken. Deze multifunctionele ruimte geeft u diverse mogelijkheden onder andere B&B, huisgebonden beroepen, hobbyruimte enz. Uiteraard treft u op de begane grond de sanitaire voorzieningen aan, bestaande uit de luxe badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en toilet. Tevens zijn er nog 2 separate toiletruimtes. De begane grond is geheel voorzien een natuurstenen vloer met vloerverwarming, uitgezonderd de knusse zitkamer met houten vloer en authentiek vloer in de hal.

Authentieke opgang naar de 1e etage.  

Eerste verdieping: De verdieping telt 3 mooie en zonnige slaapkamers (ca. 4.61 x 7.71m / 4.29 x 2.83m / 3.31 x 2.83m) voorzien van oude spanten. De master bedroom is voorzien van sfeervolle authentieke kastenwand. Toilet met wastafel.

Tuin: In het verlengde van de woonkamer en woonkeuken bevindt zich het royale terras, waardoor uw woongenot op de begane grond wordt doorgetrokken tot in de landelijke tuin en er een moeiteloze grens tussen binnen en buiten ontstaat. De woning is gelegen op een ruim perceel en is omringd door een royale tuin, tevens is aan de zijkant een ruime privéoprit. De landelijk, privacy biedende achtertuin is voorzien van leuke zithoekjes, boomgaard met hoogstamfruitbomen, vrijstaande verouderde schuur, border etc. De landelijke  uitstraling maakt het plaatje compleet. Hier kunt u in de zomeravond heerlijk vertoeven.

Overige: De aan de woning gelegen schuur (begane grond ca. 9.08 x 7.42m) met bovenetage (ca. 13.76 x 7.44m) is bereikbaar via een aparte ingang en via de bijkeuken. Deze multifunctionele ruimte welke geheel naar eigen smaak kan worden afgewerkt, kan ruimte bieden voor onder andere B&B, huisgebonden beroepen, hobbyruimte enz.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107CC046
Adres: Eiland 46
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107CC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT