Bel me terug

Luikstraat 45, Maasbracht

  • |
  • |

GOED  ONDERHOUDEN  VRIJSTAANDE  WONING  MET  RUIME  GARAGE  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING. 

De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, moderne open keuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad. Onderhoudsvriendelijke tuin met terras, gazon en border met een diversiteit aan planten bloemen. De tuin is geheel omheind en bereikbaar middels een achteringang.

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: Ritzen Makelaardij BV: Veldstraat Oost 12A ,6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1982.
Oppervlakte grond: 183m².
Woonoppervlakte: ca. 81m².
Inhoud: ca. 385m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom 2007).
Energielabel: Definitief energielabel C.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Toilet ruimte met fonteintje. Woonkamer welke is voorzien van een mooie tegelvloer, via openslaande deuren is het buitenterras en tuin bereikbaar. Moderne open keuken, geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast. Trapkast. Ruime garage (ca. 5.71 x 2.63m) met royale bergzolder. 

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een PVC vloer. De verdieping telt 3 ruime slaapkamers (ca. 4.41 x 2.68m, 3.53 x 2m en 4.05 x 2.69m) welke allen voorzien zijn van een PVC vloer. Geheel betegelde badkamer (ca. 2.48 x 1.99m) voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap. Hier is tevens de HT combi cv ketel geplaatst.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke tuin (zuid gelegen) is voorzien van gazon met borders, de achterzijde van de woning is voorzien van een zonnescherm. De tuin is volledig omheind en is tevens bereikbaar middels zij ingang.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051LJ045
Adres: Luikstraat 45
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051LJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT