Bel me terug

Prinses Christinastraat 11, Echt

  • |
  • |

INSTAPKLARE  EN  GOED  ONDERHOUDEN  HALFVRIJSTAANDE  WONING  MET  GARAGE  (verlengd) ) GELEGEN  NABIJ  HET  CENTRUM  VAN  ECHT 

De woning beschikt o.a. over een mooie doorzon woonkamer met parketvloer, separate keuken, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De geheel omheinde tuin is voorzien van een royaal overdekt terras, gazon en een diversiteit aan planten bloemen en struiken en biedt u voldoende privacy.

Deze woning is nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen om de hoek. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1974.
Oppervlakte grond: 295m².
Woonoppervlakte: ca. 91m².
Inhoud: ca. 337m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en  rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (eigendom 2015).

Begane grond: Entreehal voorzien van tegelvloer. Trapkast. Toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje. Meterkast. Ruime doorzon woonkamer voorzien van een mooie parketvloer (ca. 3.70 x 7.40m). Separate keuken (ca. 3.87 x 2.34m) geplaatst in een wandopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: koelkast, combi magnetron, gasfornuis en afzuiging. Royale garage voorzien van geïsoleerde sectionaal poort en berging (ca. 6.00 x 2.82m + 4.73 x 2.89m). 

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers (ca. 3.71 x 3.41m / 3.22 x 3.91m / 2.94 x 2.81m)  welke alle zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. Badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vlizotrap, hier bevindt zich een bergzolder. Tevens is hier de HR combi CV ketel (2015 eigendom) geplaatst. 

Tuin: Royale en goed onderhouden achtertuin, welke is voorzien van een ruim overdekt terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt genieten.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101HG011
Adres: Prinses Christinastraat 11
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT