Bel me terug

Haverterstraat 91, Koningsbosch

  • |
  • |

CHARMANT,  RUIM  EN  GOED  ONDERHOUDEN  VRIJSTAANDE  WONING  MET AANBOUW,  VRIJSTAANDE  GARAGE,  ZWEMBAD  EN  POOLHOUSE  GELEGEN  OP  EEN  ROYAAL  PERCEEL,  ACHTERZIJDE  VRIJ  UITZICHT  OVER  DE  LANDERIJEN. 

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime living, open keuken, bijkeuken en een badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een royale overloop met garderobe kasten, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Middels vaste trap naar de tweede verdieping is de 5e slaapkamer te bereiken. Fraai aangelegde zeer royale tuin rondom, welke is voorzien van een ruim terras, gazon, zwembad en een geïsoleerde pool house. 

Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar.
Kortom: zoekt u werkelijk een ruim pand met een mooie uitstraling, vele mogelijkheden en veel ruimte, lees en kijk dan zeker verder!

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1955, aanbouw 1991.
Perceeloppervlakte: 985m².
Inhoud: woning ca. 845m³. 
Woonopperlvakte: ca. 218m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2012, eigendom).

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal met tegelvloer en  vloerverwarming. Meterkast. Royale living  voorzien van een parketvloer en veel lichtinval. Middels de grote openslaande deuren heeft u toegang tot het buitenterras en de keurig verzorgde tuin.  Separate voorkamer. Ruime open keuken geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een 4-pits gasfornuis, afzuiging, 2 koelkasten, vaatwasser en een elektrische oven. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken met kasten en de installatie van de CV ketel. Geheel betegelde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met meubel. Royale vrijstaande garage met zolder, buitenberging.

Eerste verdieping: Ruime overloop met garderobe kasten. 4 royale slaapkamers, allen voorzien van een keurige laminaatvloer. Ruime geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de 5e slaapkamer te bereiken.

Tuin: Fraai aangelegde zeer royale tuin rondom, welke is voorzien van een ruim terras, gazon, zwembad, een poolhouse en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin heeft een vrij uitzicht aan de achterzijde en is geheel omheind waardoor u van volledige privacy geniet.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104AP091
Adres: Haverterstraat 91
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104AP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT