Bel me terug

Stevensweerterweg 52, Maasbracht

  • |
  • |

RUIME 2-ONDER-1 KAP WONING MET ROYALE KANTOORRUIMTE GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE OMGEVING. 

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer en moderne keuken voorzien van alle apparatuur. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en keurige badkamer. De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een terras met overkapping, gazon en een diversiteit aan planten bloemen en struiken. De tuin geheel omheind en biedt u volledige privacy. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!
 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1962.
Oppervlakte grond: 285 m².
Woonoppervlakte woonhuis: ca. 121 m². kantoor: ca. 56 m²
Inhoud woonhuis: ca. 365 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en  gedeeltelijk elektrische rolluiken. 
Verwarming/warmwater: Combi CV ketel. 
 

Begane grond: De begane grond is voorzien van vloerverwarming. 
Entreehal voorzien van een tegelvloer. Toiletruimte met fonteintje. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 7.61 x 3.94m) voorzien van een erker en keurige tegelvloer. Middels schuifpui heeft u toegang tot het overdekte buitenterras. Ruime gesloten keuken (ca. 4.72 x 2.11m) geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, diepvries, combioven, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuiging. 

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt 3 mooie slaapkamers (ca. 3.33 x 2.83m en 6.22 x 3.03m en 3.48 x 2.73m). Geheel betegelde badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Bergzolder, bereikbaar middels vaste trap. Hier is tevens de CV ketel geplaatst.

Kantoorruimte: Vrijstaande kantoorruimte voorzien van entree, keuken met keukenopstelling, toilet met fonteintje, multifunctionele ruimte (ca. 6.76 x 4.29m), spreekruimte (ca. 4.29 x 2.23m).

Tuin: De sfeervolle op het zuiden gelegen achtertuin is geheel omheind en voorzien van een ruim terras met overkapping, tuinhuis, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin biedt u voldoende privacy. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051GS052
Adres: Stevensweerterweg 52
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051GS
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT