Bel me terug

Dijkveldstraat 3, Echt

  • |
  • |

2-onder-een-kap woning met garage en berging, gelegen op een royaal perceel in een rustige woonomgeving.

De woning is op de begane grond voorzien van een ruime L-vorming woonkamer, keuken, berging, separaat toilet en badkamer voorzien van een douche en wastafel. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers. Ruime goed onderhouden achtertuin, welke is voorzien van een terras met overkapping, gazon en moestuin.

Woning dient gemoderniseerd te worden.

Deze woning is rustig gelegen in het gehucht 'Slek'. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1948.
Oppervlakte grond: 375 m².
Woonoppervlakte: ca. 80 m².
Inhoud woonhuis: ca. 345 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Souterrain: Provisiekelder (ca. 2.86 x 1.89m).

Begane grond: Entreehal. Meterkast. L-vormige woonkamer (ca. 27m²) voorzien van een laminaatvloer. Gesloten keuken (ca. 2.48 x 1.95m) geplaatst in een wandopstelling met keukenblok. Middels een portaal heeft u toegang tot het separate toilet en de badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Tevens is in het portaal de HR combi CV ketel geïnstalleerd. Garage. Achter de garage bevindt zich een berging.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers (ca. 2.89 x 2.57m / 3.26 x 2.89m / 1.96 x 3.26m), 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Tweede verdieping: Via mangat bereikbaar en in gebruik als bergruimte.

Tuin: Ruime goed onderhouden achtertuin, welke is voorzien van een terras met overkapping, gazon en moestuin.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VN003
Adres: Dijkveldstraat 3
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT