Bel me terug

Sint Joosterzijweg 1, St. Joost

  • |
  • |

BEHAAGLIJK  WONEN!  ZEER FRAAI  GELEGEN  OP  EEN  PERCEEL, VAN  1215 m², MARKANT 30e JAREN  WOONHUIS  MET  VRIJSTAAND  BIJGEBOUW, ZWEMBAD  EN  TUINHUIS.  DOOR  DE  LOCATIE, RUIMTE  EN  VOORZIENINGEN  ZOWEL  IN  DE  WONING  ALS  TUIN  KOMT  HIER  HET  ULTIEME  GEVOEL  VAN  RUST  OVERDUIDELIJK TOT  ZIJN  RECHT. 

Deze woning is gelegen nabij natuurgebied ''t Kranenbroek'' met zijn vele fiets-, en wandelfaciliteiten. Uitvalswegen (A2, A73, N271), winkels, scholen en openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1935, geheel gemoderniseerd. .
Oppervlakte grond: 1215 m².
Woonoppervlakte: ca. 193m².
Inpandige bergruimte: ca. 27m².
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 31m².
Inhoud woonhuis: ca. 750m³.
Externe ruimte: ca. 65m².
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en elektrische rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel, vloerverwarming, 24 zonnecollectoren, houtkachel.
Defenitief energielabel: C.

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3.87 x 3.09m).

Begane grond: Middels de authentieke ruime ontvangsthal v.v. mooie leisteen vloer heeft u toegang tot de woonkamer, 
De ruime L- vormige woonkamer (ca. 46 m²) is v.v. mooie leisteen vloer met vloerverwarming. Via de openslaande tuindeuren stapt u zo op het ruime zij-terras. De royale leefkeuken (ca. 3.80 x 6.14 m) is voorzien een mooie keukenopstelling, geplaatst in een wandgedeelte welke is uitgerust met de volgende apparatuur: afwasmachine, koelkast, combi-magnetron, koffieapparaat en ruim granieten werkblad en een kookeiland in het midden van de keuken voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuiging en ruim werkblad. De woonkeuken is eveneens voorzien van de leisteen vloer met vloerverwarming.
Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot het ruime portaal, welke eveneens is voorzien van een leisteen vloer met vloerverwarming, de toiletruimte voorzien van hangtoilet en fonteintje, en de bijkeuken welke is voorzien van de aansluitingen van het witgoed. Vanuit het portaal heeft u toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras ( 5.10 x 5.90 m) en de mooie zonnige tuin.

Eerste verdieping: Middels de authentieke trap in de hal bereikt u de overloop. Aan deze overloop treft u 3 mooi afgewerkte slaapkamers (ca. 2.86 x 3.78/ 2.92 x 2.80/ 2.11 x 3.98 m) allen voorzien van een keurige laminaatvloer.
Voorts vindt u aan de 2e overloop de 4e slaapkamer (ca. 3.48 x 3.82 m)  voorzien van een keurige laminaatvloer, een compleet uitgevoerde badkamer v.v. ligbad, douche, dubbele wastafel, een mooi meubel en toilet, bergkast en CV ruimte.

Tweede verdieping: Middels de vlizotrap heeft u toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping doet dienst als bergzolder.

Tuin: Dit prachtige 30e jaren woonhuis is gelegen op een zeer ruim perceel, welke is uitgerust met diverse terrassen, een diversiteit aan bloemen, planten, bomen en een heerlijk zwembad gelegen in de sfeervolle tuin op een eigen terras v.v. zuiveringsinstallatie (welke gelegen in het tuinhuis ca. 2.95 x 1.96 m). U heeft toegang tot dit zwembad middels een afsluitbaar hekwerk.
Het vrijstaande gemetselde bijgebouw (ca. 6.36 x 9.36 m) met zadeldak is afgewerkt met een plavuizenvloer. Dit bijgebouw wat momenteel dienst doet als garage is voorzien van een elektrische poort en loopdeur. Het bijgebouw is voorzien van muur- en dakisolatie. 
Aan de linkerzijde van het bijgebouw is een overdekt terras (ca. 6.88 x 3.40 m) gerealiseerd. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6111AL001
Adres: Sint Joosterzijweg 1
Woonplaats: St. Joost
Postcode: 6111AL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT