Bel me terug

Eikenlaan 12, Sint Odilienberg

  • |
  • |

LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE RUIME HALF VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, INPANDIGE GARAGE EN OVERDEKT TERRAS.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een riante woonkamer met aanbouw en open keuken. De eerste verdieping is voorzien van 2 grotere en 1 kleinere slaapkamers en moderne badkamer. De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier bevindt zich de 4e slaapkamer. De geheel omheinde tuin is voorzien van een ruim overdekt terras, gazon, sierbestrating en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is bereikbaar middels achteringang. 

Sint Odiliënberg is gelegen aan de Roer en beschikt over vele dagelijkse en recreatieve voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants en sportaccommodaties. Op een steenworp afstand liggen de aansluitingen op de snelwegen A73 en A2, alsmede de stad Roermond en de Duitse grens. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1984.
Perceeloppervlakte: 237m².
Inhoud: ca. 415m³.
Woonoppervlakte: ca. 116m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR Combi CV-Ketel (2006, eigendom).

Begane grond: U betreedt de woning in de entreehal, welke beschikt over de meterkast. Via het traphalletje is het geheel betegelde toilet met fonteintje bereikbaar. De woonkamer is riant en voorzien van een aanbouw en mooie parketvloer. De aanbouw bevat een grote raampartij met daarin een schuifpui welke toegang geeft tot het overdekte terras en de tuin. Open keuken met keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling, als apparatuur heeft men gekozen voor een elektrisch oven, keramische kookplaat, afzuiging en koelkast. De inpandige garage is direct vanuit de aanbouw te bereikbaar en beschikt over een keukenblokje, elektrische sectionaalpoort, aansluitingen voor wassen en drogen en zolder.

Eerste verdieping: Overloop met laminaatvloer. 2 grotere en 1 kleinere slaapkamer welke eveneens zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. Moderne geheel betegelde badkamer met douchecabine, zwevend toilet en wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer. Op deze verdieping is tevens de HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Tuin: De geheel omheinde tuin is voorzien van een ruim overdekt terras, gazon, sierbestrating en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is bereikbaar middels achteringang. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6077CS012
Adres: Eikenlaan 12
Woonplaats: Sint Odilienberg
Postcode: 6077CS
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT