Bel me terug

Walstraat 4, Urmond

  • |
  • |

ZEER GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET BERGING EN ROYALE GARAGE GELEGEN OP EEN MOOIE LOCATIE LANGS HET JULIANAKANAAL IN OUD-URMOND.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer, leefkeuken, bijkeuken en berging. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. De ruime, tot in de puntjes verzorgde achtertuin is aangelegd met veel groen, terras, gazon en een betegeld looppad door de tuin heen. Middels een poort aan de achterzijde van de tuin heeft u toegang tot de dijk met uitzicht over het Julianakanaal. 

De locatie is gunstig gelegen ten opzicht van uitvalswegen richting de autosnelweg A2 (richting Maastricht en Eindhoven) en A79 (richting Heerlen en Aken) en België. Urmond maakt deel uit van de gemeente Stein, een gemeente met een hoog voorzieningsniveau met o.a. scholen, winkels, speeltuin, zwembad en openbaar vervoer.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1934.
Perceeloppervlakte: 795m².
Inhoud: ca. 868m³.
Woonoppervlakte: ca. 152m².
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer voorzien van een mooie parketvloer, erker met glas-in-lood details en een rookkanaal. Separate leefkeuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling voorzien van diverse apparatuur, waaronder een koelkast, oven, 4 pits gasfornuis en afzuiging. Bijkeuken met keukenblok en de aansluitingen voor wassen en drogen. Toiletruimte met fonteintje. De berging en royale garage met 2 dubbele poorten zijn bereikbaar middels de tuin en tevens via de voorzijde van de woning. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn een 3-tal slaapkamers bereikbaar, deze zijn alle voorzien van een houtenvloer. Half hoog betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping welke is voorzien van een dakkapel. Hier is tevens de CV ketel geïnstalleerd. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6129EJ004
Adres: Walstraat 4
Woonplaats: Urmond
Postcode: 6129EJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 299.000  k.k