Bel me terug

Wiejerdstraat 36, Echt

  • |
  • |

KARAKTERISTIEKE, SFEERVOLLE EN INSTAPKLARE JAREN '50 WONING MET DUBBELE GARAGE GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een gezellige woonkamer met planken parketvloer en ruime leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Keurige onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een overdekt terras en sierbestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. De voortuin is strak aangelegd. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1955.
Inhoud woonhuis: ca. 665m³.
Woonoppervlakte: ca. 117m².
Perceeloppervlakte: 420m².
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2018).
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een leistenenvloer. Toiletruimte met fonteintje. Ruime sfeervolle woonkamer met erker is voorzien van een mooie planken parketvloer en inbouwhaard. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot het overdekte terras. Separate leefkeuken met leistenenvloer en keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuiging. Middels de keuken heeft u toegang tot de beide riante garages. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 keurige slaapkamers en de geheel betegelde badkamer met wastafel, toilet en ligbad met douchewand. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier is de HR combi CV ketel (2018) geïnstalleerd. 

Tuin: Keurige onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een overdekt terras en sierbestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. De voortuin is strak aangelegd. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BA036
Adres: Wiejerdstraat 36
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 349.000  k.k