Bel me terug

Venstraat 14, Echt

  • |
  • |

OP EEN PRACHTIGE EN RUSTIGE LOCATIE GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE OP EEN RUIM PERCEEL, NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer met schuifpui, keuken, bijkeuken en inpandige garage. De eerste verdieping is voorzien van 4 royale slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel met meubel en toilet. De royale zonnige tuin is op het Zuidoosten georiënteerd en ligt rondom de woning. De tuin is voorzien van een ruim terras, houten tuinberging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken en is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad en ontsluitingswegen, A73 en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.  

Laat u verassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft!!

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1996.
Oppervlakte grond: 743m².
Woonoppervlakte: ca. 143m².
Inhoud woonhuis: ca. 675m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Keurige toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal betreed u de royale L-vormige woonkamer voorzien van een leistenenvloer en een schuifpui welke toegang geeft tot de mooie tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling met inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuiging en oven. Bijkeuken welke is voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. Middels de bijkeuken is de ruime inpandige garage te bereiken. De gehele begane grond (excl. garage) is voorzien van vloerverwarming. Houten tuinberging. 

Eerste verdieping: Overloop. 4 royale slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien van muurkasten. Geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken. 

Tuin: De royale zonnige tuin is op het Zuidoosten georiënteerd en ligt rondom de woning. De tuin is voorzien van een ruim terras, houten tuinberging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken en is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102GH014
Adres: Venstraat 14
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102GH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 485.000  k.k