Bel me terug

Haverterstraat 4, Koningsbosch

  • |
  • |

BIJZONDER SFEERVOL, UITGEBOUWD, VRIJSTAAND JAREN '30 WOONHUIS MET OPRIT, 2 GARAGES, OVERDEKT TERRAS EN CARPORT GESITUEERD OP EEN RUIM EN PRIVACYVOL PERCEEL. 

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, moderne leefkeuken, bijkeuken, bergingen en ruime garage (ca. 45m²). De eerste verdieping biedt u 3 keurige slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, carport, gazon, kiezel en sierbestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1935.
Inhoud: ca. 601m².
Woonoppervlakte: ca. 129m².
Perceeloppervlakte: 645m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
13 zonnepanelen, spauwisolatie.
Energielabel: C.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de provisiekelder. Meterkast. Via de hal betreed u de sfeervolle L-vormige woonkamer met eiken plankenvloer en kachelaansluiting. Separate leefkeuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een U-opstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: koelkast, diepvries, oven, inductie kookplaat en afzuiging. Keurige toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Bijkeuken met aansluitingen voor wassen en drogen hier is tevens de HR combi CV ketel is geplaatst. Bergkast. 2 bergingen met aansluitingen voor wassen en drogen en spoelbak. Middels de berging heeft u toegang tot de ruime garages (ca. 45m²). Achter in de tuin is tevens een ruime carport geplaatst.

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn de 3 keurige slaapkamers met laminaatvloer te bereiken. Moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: De bergzolder is middels een luik te bereiken.

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, carport, gazon, kiezel en sierbestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104AR004
Adres: Haverterstraat 4
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104AR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 273.000  k.k