Bel me terug

Lage Bongerd 31, Roosteren

  • |
  • |

VERASSEND RUIM EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN OVERDEKT TERRAS GELEGEN IN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING. 

Deze instapklare woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer met schuifpui en open keuken voorzien van alle gemakken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche. Ruime, keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, gazon en borders met een diversiteit aan bloemen, stuiken en planten. De tuin is gelegen op het zuidwesten en bereikbaar middels zijingang. Tevens is de tuin geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Roosteren is centraal gelegen in de regio en betreft een woonplaats met enkele voorzieningen, een pittoresk marktplein en veel groen… Grote steden als Maastricht, Eindhoven, Venlo en Düsseldorf zijn eenvoudig en snel te bereiken door de ligging direct aan de N276, A2 en A73.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1979.
Inhoud: ca. 570m³.
Woonoppervlakte: ca. 110m²
Perceeloppervlakte: 424m².
Overige inpandige ruimte: ca. 64m².
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 23m².
Verwarming: Nefit Combi CV ketel (2010, eigendom).
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en kunststof kozijnen met HR beglazing en ingebouwde jaloezieën.
Zonnecellen: 14 stuks.
Definitief energielabel: B. 

Souterrain: Provisiekelder welke is onderverdeeld in 3 ruimtes met de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Begane grond: Entreehal met plavuizenvloer, garderobe nis, compleet ruim uitgevoerde meterkast met krachtstroom, trapopgang naar de eerste verdieping en kelder en toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal betreed u de doorzon L-vormige woonkamer met kachel, plavuizenvloer, vloerverwarming en schuifpui welke toegang geeft tot het overdekte terras, tuin en ruime garage. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoek opstelling met hardstenenblad. Als apparatuur is er gekozen voor een oven, magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuiging. De garage is voorzien van een elektrische sectionaal poort, tuindeur, riante bergzolder. Tevens is hier de Nefit CV ketel geïnstalleerd.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van en mooie parket laminaatvloer. Deze etage is voorzien van een airco. De eerste badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. De tweede sfeervolle doucheruimte is ruim van opzet, geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche. 

Tuin: Ruime, keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras, gazon en borders met een diversiteit aan bloemen, stuiken en planten. De tuin is gelegen op het zuidwesten en bereikbaar middels zijingang. Tevens is de tuin geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6116BN031
Adres: Lage Bongerd 31
Woonplaats: Roosteren
Postcode: 6116BN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 319.000  k.k