Bel me terug

Smedenstraat 2, Echt

  • |
  • |

ZEER RUSTIG OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ECHT GELEGEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN LEVENSLOOPBESTENDIGE PATIOWONING MET INPANDIGE GARAGE. DE WONING HEEFT EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU, WAARBIJ UITSLUITEND GEBRUIK GEMAAKT IS VAN ZEER GOEDE MATERIALEN. DE LIGGING IS UITSTEKEND! DE WONING IS OPTIMAAL GEÏSOLEERD EN VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN.

Op de begane grond bevindt zich een riante, lichte woonkamer met parketvloer, open keuken met moderne keukenopstelling, bijkeuken, slaapkamer en badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche. De eerste verdieping is voorzien van een royale slaapkamer/atelier en geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. In de onderhoudsvriendelijke, geheel omheinde achtertuin kunt u heerlijk in alle rust vertoeven. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen, zwembad en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 2004.
Soort: LEVENSLOOPBESTENDIG WOONHUIS.
Inhoud: ca. 560m³.
Woonoppervlakte: ca. 162m².
Perceeloppervlakte: 254m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Isolatie: Volledig geïsoleerd, dubbelglas.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Begane grond: Entreehal met parketvloer. Meterkast. Toilet ruimte voorzien van een fonteintje. Riante L-vormige woonkamer voorzien van een mooie parketvloer. De open keuken met SieMatic keukenopstelling is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een vaatwasser, keramische kookplaat, elektrische oven, koelkast en afzuiging. De keuken is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren welke u toegang bieden tot de patiotuin. Praktische bijkeuken. Ruime slaapkamer voorzien van een mooie parketvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, 2 wastafels en toilet. Ruime Inpandige garage.

Eerste verdieping: Middels overloop is de riante slaapkamer/atelier met parketvloer, berging en de geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel te bereiken.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke, geheel omheinde patiotuin waar u beschikt over voldoende privacy. 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101EZ002
Adres: Smedenstraat 2
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101EZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 389.000  k.k