Bel me terug

Molenstraat Noord 4, Stevensweert

  • |
  • |

HISTORISCH TUSSENGELEGEN WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE GELEGEN IN DE OUDE DORPSKERN VAN STEVENSWEERT!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime sfeervolle woonkamer, woonkeuken met modern kookeiland en inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, bergruimte en een badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel. Gezellige patiotuin voorzien van voldoende privacy om in alle rust te kunnen vertoeven. 

Uitvalswegen zoals A2 en A73 zijn binnen enkele minuten bereikbaar waardoor steden zoals o.a. Maastricht/ Eindhoven/Venlo/Roermond makkelijk bereikbaar zijn.      

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1880.
Inhoud: ca. 500m³.
Woonoppervlakte: ca. 135m².
Perceeloppervlakte: 150m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Isolatie: Muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Begane grond: Middels de entreehal heeft u toegang tot het woongedeelte. De ruime woonkamer (ca. 55m²) is voorzien van een mooie laminaatvloer en trapopgang naar de eerste verdieping. Separate woonkeuken (ca. 21m²) met laminaatvloer en modern kookeiland. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: 5-pits gasfornuis, afzuiging, vaatwasser en combimagnetron. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor wassen en drogen. Middels tussenhal is de keurige toiletruimte met fonteintje en de inpandige garage te bereiken. De patiotuin is via de woonkamer, keuken en tussenhal te bereiken. 

Eerste verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 12, 9 en 11m²) welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer. Moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Bergruimte waar tevens de HR combi CV ketel is geïnstalleerd. 

Tweede verdieping: Middels mangat is de bergvliering te bereiken. 

Tuin: Gezellige patiotuin voorzien van voldoende privacy om in alle rust te kunnen vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107BJ004
Adres: Molenstraat Noord 4
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) € 229.000  k.k