Bel me terug

Rector Hendrixstraat 35, Maasbracht

  • |
  • |

In een rustige woonomgeving vindt u deze instapklare halfvrijstaande eengezinswoning die van alle gemakken is voorzien. Met vier slaapkamers en 2 bergingen heeft u aan ruimte geen gebrek. De woning is keurig afgewerkt en goed onderhouden. Perfect voor gezinnen die de ruimte zoeken, maar ook de rust.

De begane grond is voorzien van een ruime sfeervolle woonkamer, leefkeuken met moderne keukenopstelling en bijkeuken/bergingen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier treft u de 4e slaapkamer met zitgedeelte en een bergzolder. De achtertuin is geheel omheind en geheel betegeld waardoor de tuin onderhoudsvriendelijk is. Er is voldoende ruimte om fijne zitplekjes te maken, zowel overdekt als in de zon. Tevens vindt u in de achtertuin een houten berging. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie woning? Maak gerust een afspraak.

Bouwjaar: 1987.
Inhoud: ca. 565m³.
Woonoppervlakte: ca. 127m².
Perceeloppervlakte: 260m².
Overige inpandige ruimte: ca. 27m².
Verwarming: Remeha combi CV ketel (2006).
Isolatie: Dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuur, HR++ beglazing.
Kozijnen: Kunststof/houten kozijnen met grotendeels HR++ beglazing en rolluiken. 

Begane grond: De entreehal met vloerverwarming beschikt over de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens vindt u hier de meterkast en een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Via de hal stapt u de woonkamer binnen die in een open verbinding staat met de eetkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming. Via een open verbinding betreedt u de leefkeuken met grote raampartijen met schuifpui en U-vormige keukenopstelling. De keukenvloer is voorzien van vloerverwarming met plavuizen. De keukenkastjes met lichte fronten bieden voldoende opbergruimte en de wanden zijn voorzien van tegels. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap en tevens voorzien van een composieten blad. Middels de keuken heeft u toegang tot het overdekte terras en 2 inpandige bergingen met zolder verdieping. De eerste berging is voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen hier bevindt zich tevens de Combi CV ketel. De tweede berging is te bereiken middels de tuin, oprit en eerste berging.

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er een 3-tal slaapkamers en een badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn alle voorzien van een keurige laminaatvloer en één van een muurkast. Geheel betegelde badkamer met combi-bad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer met zitgedeelte en een bergzolder. 

Tuin: Aan de voorzijde beschikt het huis over een dubbele oprit. De achtertuin is geheel omheind en geheel betegeld waardoor de tuin onderhoudsvriendelijk is. Er is voldoende ruimte om fijne zitplekjes te maken, zowel overdekt als in de zon. Tevens vindt u in de achtertuin een houten berging. 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051JK035
Adres: Rector Hendrixstraat 35
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051JK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT