Bel me terug

Kasteelweg 49, Echt

  • |
  • |

ROYALE, ZEER GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, OVERDEKT TERRAS EN RECENT VERNIEUWE KEUKEN EN BADKAMER, GELEGEN IN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMEGVING.

De woning beschikt op de begane grond over een ruime en lichte woonkamer, moderne keuken met eiland (2020) en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van een 4-tal slaapkamers en een moderne badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel. De prachtige tuin is rondom de woning gelegen en biedt, door de ruimte veel rust en privacy. De vele zitjes zijn verspreid over de tuin zodat er altijd een fijn plekje, in de zon of in de schaduw, te vinden is. Verder is er op het geheel nog een overdekt terras, tuinhuis gazon en borders met planten, bloemen en struiken aanwezig.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. supermarkten, sportscholen, bakkerij, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1995.
Inhoud: ca. 733m³.
Woonoppervlakte: ca. 167m².
Perceeloppervlakte: 463m².
Verwarming: Bosch combi CV ketel (2018).
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 
De woning is voorzien van een alarminstallatie. 

Begane grond: Entree met ruime hal welke is voorzien van een plavuizenvloer, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer die voorzien is van een eiken planken vloer en pui welke toegang geeft tot het overdekte terras en de tuin.  Woonkeuken (2020) met luxe keukeninrichting geplaatst in een wandopstelling en eiland, het eiland is voorzien van een composieten keukenblad, dubbele wasbak en aan beide kanten opbergruimte. Als apparatuur heeft men gekozen voor een inductiekookplaat, afzuiging, oven, afwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot het overdekte terras. Bijkeuken met aanrecht, koelkast, diepvries en aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is middels de bijkeuken de kruipruimte te bereiken. Ruime garage met de installatie van de Bosch combi CV ketel. 

Eerste verdieping: Middels de open vide heeft u toegang tot een 4-tal slaapkamers, toiletruimte, bergkasten en een badkamer. De slaapkamer zijn ruim van opzet en voorzien van een laminaatvloer. Eén slaapkamer is voorzien van een eigen walk in closet. Moderne, tot in de puntjes afgewerkte badkamer (2019) met dubbele wastafel met zwevend meubel, inloopdouche, vrijstaand ligbad, design radiator en elektrische vloerverwarming. Separate toiletruimte met zwevend toilet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap, hier bevindt zich een bergzolder.

Tuin: De prachtige tuin is rondom de woning gelegen en biedt, door de ruimte veel rust en privacy. De vele zitjes zijn verspreid over de tuin zodat er altijd een fijn plekje, in de zon of in de schaduw, te vinden is. Verder is er op het geheel nog een overdekt terras, tuinhuis gazon en borders met planten, bloemen en struiken aanwezig. De royale oprit is direct naast de woning gerealiseerd en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is de tuin middels brede zij-ingang bereikbaar.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102EE049
Adres: Kasteelweg 49
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102EE
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 509.000  k.k