Bel me terug

Blomendaalstraat 10, Maasbracht

  • |
  • |

RUIM  VRIJSTAAND  WOONHUIS  MET  GARAGE, SERRE  EN  OVERDEKT TERRAS  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  EN  KINDVRIENDELIJKE  WOOMOMGEVING. 

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, open keuken, serre en bijkeuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken, hier bevindt zich de 4e slaapkamer.  Ruime achtertuin met overdekt terras, gazon, bergingen, tuinhuis en een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is middels zijingang bereikbaar en geheel omheind.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1974.
Oppervlakte grond: 715m².
Woonoppervlakte: ca. 150m².
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 42m².
Externe bergruimte: ca. 71m²
Inhoud woning: ca. 529m³. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel.
 

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer, tevens toegang geeft tot de ruime serre. Open keuken met keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: koelkast, 5-pits gasfornuis, afzuiging en elektrische oven. Ruime serre met schuifpui en toegang tot de bijkeuken en het royale overdekte terras. Middels tuin en oprit is de ruime garage/berging en overkapping te bereiken.

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer en één slaapkamer is voorzien van een muurkast. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, ligbad en zwevend toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier bevindt zich nog een 4e slaapkamer en berging waar tevens de HR combi CV ketel is geplaatst. 

Tuin: Ruime achtertuin met overdekt terras, gazon, bergingen, carport, tuinhuis en een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is middels zijingang bereikbaar en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051KA010
Adres: Blomendaalstraat 10
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051KA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 350.000  k.k