Bel me terug

Hubertusstraat 4, Echt

  • |
  • |

OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, GELEGEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING? ZOEK DAN NIET VERDER!!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met sfeervolle aanbouw en moderne open keuken voorzien van alle gemakken. Op de eerste verdieping bevinden zich een 3-tal slaapkamers en een moderne badkamer. Ruime garage. De geheel omheinde, privacy biedende achtertuin is voorzien van een terras met zonnescherm en een gazon. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1961.
Inhoud: ca. 491m³.
Woonoppervlakte: ca. 108m².
Inpandige berging: ca. 47m².
Perceeloppervlakte: 300m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2008, eigendom).
Isolatie: Dakisolatie, vloerisolatie, dubbelglas.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 

Souterrain: Hier bevindt zich een provisiekelder.

Begane grond: Entreehal welke is voorzien van een grindvloer, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder. Middels de hal bereikt u de ruime woonkamer welke eveneens is voorzien van een mooie grindvloer. Praktische open keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een magnetron, koelkast, oven, gasfornuis en afzuiging. Ruime sfeervolle aanbouw voorzien van een tegelvloer, middels openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en de tuin.  Via de keuken is de ruime garage (ca. 32m²) te bereiken hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet en alle voorzien van een laminaatvloer. Moderne geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en zwevend toilet. 

Tweede verdieping: Bergzolder te bereiken middels vlizotrap, hier is de HR combi CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Geheel omheinde, privacy biedende achtertuin welke is voorzien van een terras met zonnescherm en een gazon. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102AV004
Adres: Hubertusstraat 4
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT