Bel me terug

Slekkerstraat 55, Echt

  • |
  • |

ZEER GOED ONDERHOUDEN, SFEERVOLLE, VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime doorzonwoonkamer, lichte eetkamer en separate keuken. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De mooie tuin is rondom de woning gesitueerd en voorzien van verschillende zon- en schaduwterrassen, berging, overkapping, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is afgebakend met een altijd groenblijvende haag, waardoor optimale privacy gegarandeerd is. 

De woning biedt vele mogelijkheden tot uitbreiding en is zeer energiezuinig (label A).

Deze mooie woning is rustig gelegen in het gehucht 'Slek'. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van deze prachtige woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1966.
Inhoud: ca. 437m³.
Woonoppervlakte: ca. 108m².
Perceeloppervlakte: 797m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2001, eigendom).
Isolatie: Dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, HR++ beglazing.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: A (definitief).
Zonnepanelen: 14 stuks. 

Souterrain: Onder de hal gesitueerde provisiekelder 

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime, sfeervolle doorzonwoonkamer voorzien van een mooie parketvloer en openslaande deuren, welke toegang geven tot het ruime terras en de ruime tuin. Ruime separate eetkamer met laminaatvloer, openslaande tuindeuren en ook vanuit deze kamer is er direct tuincontact. Gesloten keuken met keukenopstelling, welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuiging en multifunctionele oven. Berging met aansluitpunten voor wassen en drogen. Moderne toiletruimte voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en vloerverwarming. Separaat gelegen vrijstaande stenen garage met tuindeur, garagepoort en voorgelegen oprit. Vrijstaande houten tuinberging met overkapping. 

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een muurkast en biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en 1 slaapkamer is voorzien van een muurkast. Moderne badkamer met ligbad met douchegedeelte, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met standplaats cv-installatie. 

Tuin: De mooie tuin is rondom de woning gesitueerd en voorzien van verschillende zon- en schaduwterrassen, berging, overkapping, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Tuin is afgebakend met een altijd groenblijvende haag waardoor optimale privacy gegarandeerd is. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VJ055
Adres: Slekkerstraat 55
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT