Bel me terug

Spoorstraat 11, Echt

  • |
  • |

FRAAIE, CHARMANTE, LEVENSLOOPBESTENDIGE WOONBOERDERIJ MET OVERDEKT TERRAS EN 6 SLAAPKAMERS, GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING.

De woning beschikt op de begane grond o.a. over een sfeervolle woonkamer met open haard (gas), separate keuken, moderne badkamer, 3 ruime slaapkamers en een hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers en een grote multifunctionele ruimte. De ruime en vooral privacy biedende tuin is gesitueerd rondom de woning, fraai aangelegd en voorzien van terrassen, overkapping, borders met bloemen, struiken en planten. De achtertuin beschikt over een achterom.

Verder beschikt de woning, zoals je van een woonboerderij uit 1895 mag verwachten, over veel authentieke details en een karakteristieke uitstraling maar ook moderne elementen.

Deze woning aan de rand van het centrum van Echt is gelegen in een heerlijk rustige en groene omgeving nabij natuurgebied De Doort. Alle faciliteiten zijn dus om de hoek. Ook de bereikbaarheid is goed geregeld, zo zijn de A2 en A73 binnen enkele minuten makkelijk te bereiken. Kortom: een geweldige woning op een hele mooie locatie.

Bouwjaar: 1895.
Inhoud: ca. 1090m³.
Woonoppervlakte: ca. 269m².
Perceeloppervlakte: 590m².
Overige inpandige ruimte: ca. 21m².
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 13m².
Verwarming: CV ketel, vloerverwarming begane grond, radiatoren 1e verdieping, sfeerhaard.
Isolatie: Dakisolatie, dubbelglas.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Souterrain: Hier bevindt zich een wijnkelder. 

Begane grond: Entreehal met muurkast. Middels de entreehal bereikt u de ruime woonkamer voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming en gas haard. Separate keuken met keukenopstelling deze is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een koelkast, kookplaat, afzuiging en vaatwasser. Middels tussenhal zijn de badkamer, een berging en de tuin te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet.  Aan de voorzijde van de woning treft u 3 ruime slaapkamers, keurige toiletruimte, hobbykamer en trapopgang naar de eerste verdieping en naar de kelder. 

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, grote multifunctionele ruimte en een bergzolder.

Tuin: Ruime en vooral privacy biedende tuin gesitueerd rondom de woning. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van terrassen, overkapping, borders met bloemen, struiken en planten. De achtertuin beschikt over een achterom.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101VS011
Adres: Spoorstraat 11
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101VS
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 459.000  k.k