Bel me terug

Haverbeekstraat 19, Echt

  • |
  • |

RUIME, MIDDELS GARAGE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONING, GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE MIDDEN IN HET GROEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer, semi open keuken en slaapkamer. De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers, badkamer en bergruimtes. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en door het ‘ontbreken van achterburen’ biedt de tuin een optimale privacy. De tuin is geheel betegeld en is dus makkelijk te onderhouden.

Dorpskern ‘Slek’ valt op door het vele ‘groen’ in de straten en de directe omgeving. U kunt hier dus heerlijk wandelen, fietsen en recreëren en optimaal genieten van de rust. Het nabij gelegen Echt beschikt daarnaast over een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de A2 en de A73. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 2005.
Inhoud: ca. 487m³.
Woonoppervlakte: ca. 110m².
Perceeloppervlakte: 214m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2005, eigendom), WTW-installatie.
Isolatie: Volledig geïsoleerd, dubbelglas.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Zonnepanelen: 11 stuks. 
 

Begane grond: Entreehal met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast en toegang tot de geheel betegelde toiletruime met fonteintje. Ruime woonkamer met openslaande deuren aan de tuinzijde, deze zorgen voor een optimaal contact met de tuin en veel lichtinval in deze prettige woonruimte. Tevens beschikt de woonkamer over een handige en ruime bergkast. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De keukenopstelling is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, 6-pits gasfornuis, oven en afzuiging. Tevens biedt de keuken een fraai uitzicht op het parkje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer met toegang naar de tuin. Ruime garage voorzien van een kantelpoort met loopdeur. 

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en 2 bergingen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en beide voorzien van een keurige laminaatvloer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Badkamer met douchecabine, toilet en wastafel met meubel. Op de verdieping zijn tevens twee bergingen aanwezig, alwaar zich de aansluitpunten voor het witgoed en opstelplaats van de C.V.-installatie en W.T.W.-unit bevinden. 

Tuin: De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en door het ‘ontbreken van achterburen’ biedt de tuin een optimale privacy. De tuin is geheel betegeld en is dus makkelijk te onderhouden.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102VZ019
Adres: Haverbeekstraat 19
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102VZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT