Bel me terug

Hubertusstraat 113, Echt

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GESCHAKELDE GARAGE EN CARPORT GELEGEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, mooie keuken en multifunctionele ruimte. De eerste verdieping beschikt over 3 keurige slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer. Mooie onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overkapping/carport, gazon, houten tuinberging, sierbestrating en borders met planten en bloemen. De tuin is middels de oprit te bereiken en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1973.
Inhoud: ca. 466m³.
Woonoppervlakte: ca. 129m².
Inpandige berging: ca. 17m².
Perceeloppervlakte: 369m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2010, eigendom).
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie, dubbelglas, HR ++ glas.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk HR ++ beglazing en rolluiken.
Zonnepanelen: 14 stuks. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en keurige geheel betegelde toiletruime met zwevend toilet en fonteintje. Via de entreehal betreed u de doorzon woonkamer welke eveneens is voorzien van een tegelvloer. Separate keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een inductie kookplaat, afzuiging, koelkast en combimagnetron. Multifuncitonele ruimte/slaapkamer/hobbykamer. Ruime berging/garage. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er een 3-tal slaapkamers en een badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaatvloer. Keurige geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap. Hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. Tevens is hier de HR combi CV ketel (2010) geïnstalleerd.

Tuin: Mooie onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overkapping/carport, gazon, houten tuinberging, sierbestrating en borders met planten en bloemen. De tuin is middels de oprit te bereiken en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. Tevens beschikt de woning over een dubbele inrit. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102AT113
Adres: Hubertusstraat 113
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AT
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT