Bel me terug

Bakkerstraat 9, Echt

  • |
  • |

OP SUPER LOCATIE (NABIJ CENTRUM EN RUSTIGE LOCATIE) GELEGEN RUIME, GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BERGINGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime doorzon woonkamer, leefkeuken, badkamer, bijkeuken en berging. De eerste verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers en een separate toiletruimte. Keurig onderhouden tuin voorzien van een ruim terras, gazon, diversiteit aan beplanting, tuinhuis en een tuin berging. De tuin biedt u voldoende privacy.

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen, zwembad en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1976.
Perceeloppervlakte: 420m².
Woonoppervlakte: ca. 133m².
Inhoud: ca. 632m³.
Overige inpandige ruimte: ca. 61m².
Externe bergruimte: ca. 15m².
Kozijnen: Houten kozijnen.
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel.
Isolatie: Dakisolatie, spouwmuur.

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van een tegelvloer. Ruime, doorzon woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer en sfeervolle kachel. Leefkeuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: koelkast, elektrische oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Middels een portaal is de badkamer te bereiken welke is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en hangtoilet. Bijkeuken voorzien van 2 wand opstellingen ingericht met een vaatwasser, gasfornuis en koelkast. Berging. Ruime garage met aansluitingen voor wassen en drogen. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er een 4-tal slaapkamers en een separate toiletruimte voorzien van een fonteintje bereikbaar.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vlizotrap. Hier bevindt zich een bergzolder en opstelling CV ketel.  

Tuin: Keurig onderhouden tuin voorzien van een ruim terras, gazon, diversiteit aan beplanting, tuinhuis en een tuin berging. De tuin biedt u voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101GS009
Adres: Bakkerstraat 9
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101GS
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT