Bel me terug

Zonnedauwhof 127, Roermond

  • |
  • |

AAN DE RAND VAN HOOGVONDEREN, IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING, LIGT DEZE INSTAPKLARE GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP WONING MET AANBOUW EN GARAGE. 

De woning beschikt o.a. over een ruime L-vormige woonkamer en moderne open keuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken, hier bevindt zich een volwaardige slaapkamer. Keurige onderhoudsvriendelijke achtertuin met 2 overdekte terrassen en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin grenst aan een vijverpartij, welke aan de rand van Hoogvonderen is gelegen, waardoor de achtertuin heerlijk privacyvol en rustig is.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1986
Oppervlakte grond: 287m².
Woonoppervlakte: ca.122m²
Overige inpandige ruimte: ca. 26m²
Inhoud woning: ca. 520m³
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2018, warmwater), luchtverwarmingsketel (2007)
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.       

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie plankenvloer. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer welke eveneens is voorzien van een mooie plankenvloer. De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een schuifpui, welke toegang geeft tot het overdekte terras en de achtertuin. Open keuken met moderne keukenopstelling, welke is geplaatst in een u-opstelling. Er is de navolgende inbouwapparatuur aanwezig: inductiekookplaat, RVS-afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Ruime verlengde garage voorzien van een keukenblokje.

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer. Half hoog betegelde badkamer voorzien van een ligbad met douchwand, zwevend toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap. De tweede verdieping is voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de HR combi CV ketel en de luchtinstallatie geïnstalleerd.

Tuin: Keurige onderhoudsvriendelijke achtertuin met 2 overdekte terrassen en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin grenst aan een vijverpartij, welke aan de rand van Hoogvonderen is gelegen, waardoor de achtertuin heerlijk privacyvol en rustig is. De ruime garage, welke aan de achterzijde is verlengd c.q. uitgebreid met een extra berging, heeft ook nog een vliering. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6043KK127
Adres: Zonnedauwhof 127
Woonplaats: Roermond
Postcode: 6043KK
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 279.000  k.k