Bel me terug

Beatrixstraat 7, Linne

  • |
  • |

RUIM HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW, GARAGE EN OVERDEKT TERRAS GELEGEN IN DE DORPSKERN VAN LINNE NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer, separate woonkeuken en inpandige garage/berging. Op de eerste verdieping bevinden zich een 4-tal slaapkamers en een royale badkamer. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras en borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

De woning is gelegen nabij de Linnerweerd met zijn mooie wandelpaden langs de natuurlijke uiterwaarden. De diverse, dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar. Binnen enkele minuten zijn uitvalswegen en A2, A73 en N276 bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1965.
Inhoud: ca. 455m³.
Woonoppervlakte: ca. 118m².
Perceeloppervlakte: 239m².
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 21m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2011, eigendom).
Isolatie: Grotendeels dubbele beglazing.
Kozijnen: Kunststof/houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en rolluiken. 

Souterrain: Hier bevindt zich een provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, ingang naar de kelder en toegang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer welke eveneens is voorzien van een tegelvloer. Separate keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling, er is de navolgende apparatuur aanwezig: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, koelkast en magnetron. Inpandig bereikbare garage voorzien van een tegelvloer en aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er een 4-tal slaapkamers en een badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn allen voorzien van een keurige laminaatvloer. Royale geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Via vlizotrap is de bergzolder te bereiken. 

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras en borders met een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6067ET007
Adres: Beatrixstraat 7
Woonplaats: Linne
Postcode: 6067ET
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 249.000  k.k