Bel me terug

Molenweg 95, Koningsbosch

  • |
  • |

DOOR DE ENORME BELANGSTELLING KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER INPLANNEN. 

Rust en ruimte.... Dat is wat deze riante carréboerderij met dubbele garage, binnenplaats, loods en diverse voormalige stallen u te bieden heeft. Deze vrijstaande boerderij is prachtig gelegen in een natuurrijke landelijke omgeving aan de rand van Koningsbosch. Het perceel is maar liefs 10.500m² groot. De ruimte en het grote perceeloppervlak biedt een legio aan mogelijkheden!

Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle woonkamer met kachel, moderne open keuken voorzien van alle apparatuur, 2 slaapkamers en moderne badkamer. De eerste verdieping is voorzien van een bergzolder. Gezellige deels overdekte binnenplaats en royaal achterliggend perceel.

Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

HUIDIGE BESTEMMING: AGRARISCH. 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1922.
Inhoud woonhuis: ca. 450m³.
Woonoppervlakte: ca. 112m².
Perceeloppervlakte: 10.500m².
Warmwatervoorziening: Elektrische boiler (huur).
Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 

Begane grond: Via de binnenplaats is de entreehal te bereiken, hier bevindt zich de toegang tot de woonkamer en keuken. De sfeervolle woonkamer (ca. 31m²) is voorzien van een lichte laminaatvloer en een kachel. Moderne open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een U-opstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een gasfornuis, afzuiging, koelkast en oven. Middels portaal is het toilet, 2 slaapkamers (ca. 2.93 x 5.36m en 4.32 x 5.64m) en badkamer te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel. Toiletruimte.

Indeling voormalig boerenbedrijf: Berging (ca. 90m²). Werkplaats machinestalling (ca. 160m²). Voormalige varkensstal (ca. 235m²). Dubbele garage (ca. 75m²). Open werktuigloods (ca. 150m²). Schuur. 

Eerste verdieping: Zolderruimte.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6104RH095
Adres: Molenweg 95
Woonplaats: Koningsbosch
Postcode: 6104RH
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 425.000  k.k