Bel me terug

Rozenstraat 51, Echt

  • |
  • |

DEZE VERRASSEND RUIME 2-ONDER-1 KAP WONING MET RIANTE AANBOUW EN RUIME GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE STRAAT NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

Deze woning verhult aan de voorzijde zeker niet al zijn geheimen…!

De begane grond is voorzien van een ruime woonkamer, moderne keuken en ruime eetkamer met schuifpui. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een moderne badkamer. Mooie, onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van 2 terrassen en een gazon. De ruime zonnige tuin is geheel omheind waardoor u het ultieme tuingenot ervaart. 

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1964.
Inhoud: ca. 543m³.
Woonoppervlakte: ca. 109m².
Perceeloppervlakte: 334m².
Overige inpandige ruimte: ca. 42m².
Verwarming: HR combi CV ketel, airconditioning.
Isolatie: Dakisolatie, spouwmuur, HR++ beglazing.
Kozijnen: Kunststof / houten kozijnen met HR++ beglazing.

Begane grond: Entreehal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang naar de woonkamer en moderne, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer welke is voorzien van een laminaatvloer. Open keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, 5 pits gasfornuis en afzuiging. Achter de woonkamer bevindt zich een ruime eetkamer met grote schuifpui waardoor er veel lichtinval ontstaat. Grote, verlengde garage welke naast de woning is gesitueerd. 

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. 3 keurige slaapkamers welke allen eveneens zijn voorzien van een laminaatvloer. De master bedroom is voorzien van airconditioning. Mooie half hoog betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafel met meubel. Bergruimte waar de aansluitingen voor wassen en drogen zich bevinden. 

Tweede verdieping: Via vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier is tevens de HR combi CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Mooie, onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van 2 terrassen en een gazon. De ruime zonnige tuin is geheel omheind waardoor u het ultieme tuingenot ervaart. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101NA051
Adres: Rozenstraat 51
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101NA
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 260.000  k.k