Bel me terug

Hommelweg 2-273, Susteren

  • |
  • |

Wilt u altijd een heerlijk vakantie gevoel hebben? Dan is dit uw kans!

Deze goed onderhouden recreatiewoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer, moderne open keuken, serre, bijkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer en gastentoilet. Geheel omheinde, onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een ruime terrasoverkapping,  tuinhuis, sierbestrating en borders met planten en bloemen. De ruime oprit biedt plaats voor 2 auto's en is voorzien van een carport. 

U zult zich nooit vervelen op recreatiepark Hommelheide. Zo is er o.a. een prachtig overdekt zwembad, sauna/ wellness center, schoonheidssalon, fitnessruimte, tennisbaan, speeltuin, dierenparkje, supermarkt, restaurant met ruim buitenterras van waar u uitkijkt over het meer waar uiteraard ook gezwommen kan worden in schoon zwemwater. Tegenover het park is een mooie ruim opgezette golfbaan met daar bijhorende faciliteiten gelegen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Europarcs - Hommelheide.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

PERMANENTE BEWONING NIET TOEGESTAAN!

De woning is in 2020 voorzien van een nieuwe keuken, laminaatvloer, carport, airco en rolluiken. 
 

Bouwjaar: 2008.
Inhoud: ca. 190m³.
Woonoppervlakte: ca. 75m².
Perceeloppervlakte: 486m².
Verwarming: Combi Cv ketel (2008), airconditioning (2020).
Isolatie: Dubbele beglazing.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken (2020). 

Begane grond: Entreehal voorzien van laminaatvloer. Geheel betegeld gastentoilet met zwevend toilet en fonteintje. Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en eveneens voorzien van een laminaatvloer. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopsteling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: afwasmachine, diepvries, koelkast, combi magnetron, 4-pits gasfornuis met wok en afzuiging. Ruime serre welke helemaal open gemaakt kan worden.  Bijkeuken waar tevens de combi CV ketel is geïnstalleerd. 3 keurige slaapkamers welke allen voorzien zijn van een laminaatvloer en 2 van een vaste kastenwand. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel met meubel en toilet. De woning is voorzien van airco.

Eerste verdieping: De eerste verdieping is bereikbaar middels vlizotrap, hier bevindt zich een bergzolder. 

Tuin: Geheel omheinde, onderhoudsvriendelijke tuin welke is voorzien van een ruim overkapping, tuinhuis, sierbestrating en borders met planten en bloemen. De ruime oprit biedt plaats voor 2 auto's en is  voorzien van een carport. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RT000
Adres: Hommelweg 2-273
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RT
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 149.000  k.k