Bel me terug

Hommelweg 2-422, Susteren

  • |
  • |

Uitstekend onderhouden recreatie bungalow gelegen op het hoogwaardig vakantiepark / Hommelheide welke alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie!

De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De keurig onderhouden rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een ruim terras met overkapping, tuinberging, parkeerplaats en gazon. 

Het park heeft diverse voorzieningen, zoals een 9 holes golfbaan aan de overzijde, zwemparadijs met binnenbad en buitenbad met glijbaan, tennisbaan, dierenboerderij, wellness center met sauna, zonnebanken, massage en beauty salon, restaurant met lounge en terras, feestzaal, snackbar en parkwinkel.

Gelegen op Landgoed Hommelheide welke alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.
Kortom… een landgoed voor jong en oud!

PERMANENTE BEWONING NIET TOEGESTAAN.

Bouwjaar: 2004.
Inhoud: ca. 150m³.
Woonoppervlakte: ca. 60m².
Perceeloppervlakte: 252m².
Verwarming: HR combi CV ketel. 
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 

Begane grond: Entreehal. Lichte woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer en veel lichtinval. De woonkamer geeft u middels een schuifpui toegang tot het ruime overdekte terras en de tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is ingericht met een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. 2 keurige slaapkamers welke beide zijn voorzien van een laminaatvloer en één van inbouwkasten. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en toilet. 

Tuin: De keurig onderhouden rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een ruim terras met overkapping, tuinberging, parkeerplaats en gazon. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RT000
Adres: Hommelweg 2-422
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RT
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 119.900  k.k