Bel me terug

In Het Broek 5-28, Stevensweert

  • |
  • |

Op het fraaie bungalowpark Porta Isola gelegen perfect onderhouden vrijstaande recreatiewoning met berging. 

De woning is ingedeeld met o.a. een ruime / sfeervolle woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken alwaar de aanbouw keuken is geplaatst, 2 verzorgde slaapkamers, 2 moderne badkamers en een berging. In de verzorgde op het zuiden gelegen tuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is geheel omheind en ingericht met een ruim terras en gazon.

Het fraaie en rustige bungalowpark ligt in het historische vestingstadje Stevensweert nabij havengebied en recreatiegebied “de Maasplassen”. Tevens gelegen op 25 autominuten van Zuid-Limburg en nabij de Belgische en Duitse grens. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

PERMANENTE BEWONING NIET TOEGESTAAN.

Bouwjaar: 1998.
Inhoud: ca. 310m³.
Woonoppervlakte: ca. 80m².
Perceeloppervlakte: 309m².
Verwarming: Nefit Combi CV ketel (2012).
Isolatie: Dubbele beglazing, geheel geïsoleerd.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 

Begane grond: Entreehal met plavuizenvloer en toegang tot de ruime woonkamer. Ruime woonkamer met open keuken welke eveneens zijn voorzien van een mooie plavuizenvloer. De woonkamer biedt door de grote raampartij veel lichtinval. De keuken is geplaatst in een U-opstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: afwasmachine, koelkast, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuiging, de keuken is afgewerkt met een granietenblad. Moderne geheel betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Bijkeuken met was en droogaansluitingen, tevens is hier de Nefit combi CV ketel geïnstalleerd. Ruime buitenberging (ca. 12m²). 

Eerste verdieping: Op de eerste etage bevinden zich 2 ruime slaapkamers met laminaatvloer waarvan er één is voorzien van een kastenwand. Moderne badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel. Bergkast. 

Tuin: In de verzorgde op het zuiden gelegen tuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is geheel omheind en ingericht met een ruim terras en gazon.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107BG000
Adres: In Het Broek 5-28
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BG
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 169.000  k.k