Bel me terug

Diergaarderstraat Zuid 29, Maria-Hoop

  • |
  • |

OP LANDELIJKE LOCATIE, NABIJ BOSGEBIEDEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFS 1090M² IS DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN GARAGE GELEGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, separate keuken, serre en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Riante, diepe achtertuin welke is voorzien van een tuinhuis, terras met zonnescherm, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken.

Maria Hoop (in het Limburgs: D'n Deelgaard). Dit is een van de vele kerkdorpen, met zo'n 1.400 inwoners, van de uitgestrekte gemeente Echt-Susteren. Dit is de gemeente die bekend staat als het smalste stukje Nederland, die gelegen is van de Belgische grens tot aan de Duitse grens. Maria Hoop grenst aan de Duitse grens en is gelegen en aan de gemeentegrens van Roerdalen, in een landelijk en zeer bosrijke omgeving. In het dorp is een basisschool en enkele verenigingen. Voor winkels en andere voorzieningen maken de inwoners gebruik van de naburige dorpen Echt, Montfort, Pey en ook het Duitse Waldfeucht.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Souterrain: Provisiekelder.

Beganegrond: Begane grond Entreehal met tegelvoer, toiletruimte met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping. Ruime woonkamer. Separate keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wanopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: gasfornuis, afzuiging, oven en koelkast. Achter de woonkamer en keuken bevindt zich de serre welke u toegang geeft tot de mooie ruime achtertuin. Bijkeuken waar de HR combi CV ketel is geplaatst. Ruime garage (ca. 34 m²) met aan de voor-en achterzijde een poort, waarvan er 1 elektrisch is.

Eerste verdieping: Middels de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Bergzolder te bereiken middels luik.

Tuin: Ruim, diepe achtertuin welke is voorzien van een tuinhuis, terras met zonnescherm, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind. 

Referentie nummer: 6105CA029
Adres: Diergaarderstraat Zuid 29
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CA
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 245.000  k.k
Aanvaarding: in_overleg